AMDF Imobiliare - Vanzari si Inchirieri Imobiliare
Credit imobiliar BCR Cursul valutar pentru Duminica, 20 Ianuarie 2019
 USD 0.0000 RON
 Euro 0.0000 RON

Credit Ipotecar

Agentia noastra ofera atat o bogata oferta de imobile si terenuri pentru vanzare, inchirieri cat si consultanta clientilor dornici sa cumpere o casa cu credit bancar.

AMDF Imobiliare pune la dispozitia clientilor sai documentele necesare obtinerii unui credit ipotecar la banca partenera - BCR.

Credit imobiliar BCR

01. Creditul PRIMA CASA BCR

Creditul PRIMA CASA BCR este un credit pentru investitii imobiliare garantate de stat, in valuta pentru persoane fizice care nu detin in proprietate o locuinta, individual sau in comun, impreună cu sotii lor sau cu alte persoane, indiferent de modul in care a fost dobandita si nici nu au in derulare un credit ipotecar.

Destinatia creditului este achizitionarea urmatoarele tipuri de locuinte:

  • locuinta finalizata
  • locuinta care urmeaza sa se construiasca.
  • locuinta aflata in faza de construtie (constructie la rosu).

Suma maximă acceptata a pretului de achizitionare a imobilului: 100.000 EUR (exclusiv TVA, in cazul in care imobilul vandut este proprietatea unei persoane juridice).

Suma maxima este de pana la 95% din valoarea investitiei, fara a depasi 57.000 EUR cu un termen maxim de 30 ani.

 

02. Maxicredit Extra/Super BCR

Maxicredit Extra/Super BCR este un credit nenominalizat garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare, in lei/valuta pentru persoane fizice, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate de catre banca.

Destinatia creditului este rezolvarea nevoilor personale ale imprumutatului si are un plafon maxim de 500.000 EUR (sau echivalent RON) în functie de capacitatea de rambursare si de garantiile constituite, dar nu va putea depasi 75% din valoarea de garantie a imobilului (constructie existenta si/sau teren intravilan) ce urmeaza a fi admis în garantie sau 90% din valoarea depozitelor colaterale/certificatelor de depozit/titlurilor de stat.

Termenul maxim de acordare este de 25 ani, fara avans.

Pentru creditul Maxicredit Extra/Super BCR dobanda este corespunzatoare termenului de rambursare solicitat de client.

 

03. Rezidential Extra/Super BCR

Rezidential Extra/Super BCR este un credit ipotecar, in lei/valuta pentru persoane fizice, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate de catre banca.

Destinatia creditului este efectuarea de investitii imobiliare cu destinatie locativa sau rambursarea unui credit ipotecar pentru investitii imobiliare contractat anterior.

Creditul imobiliar are un plafon maxim de pana la 100% din valoarea investitiei, in functie de capacitatea de rambursare a solicitantului si a coplatitorilor acestuia, daca este cazul, precum si de garantiile constituite, fara a depasi:

  • 300.000 EUR (credite cu avans cuprins intre zero inclusiv si 10% exclusiv)
  • 400.000 EUR (credite cu avans cuprins între 10% inclusiv si 25% exclusiv)

Termenul maxim de acordare este de 30 ani, in cazul creditelor cu avans minim de 10% inclusiv si 25 ani, in cazul creditelor cu avans 0%.


Teren PANTELIMON Vanzari Apartamente Noi Vanzari Garsoniere Vanzari Apartamente Vanzari Terenuri Vanzari Case-Vile Vanzari Sp. Comerciale Inchirieri Garsoniere Inchirieri Apartamente Inchirieri Case-Vile Inchirieri Sp. Comerciale Trimite oferta Contact
 Oferta Speciala
Terenuri Pantelimon
Teren Pantelimon
Vanzare terenuri intravilane in zona Pantelimon - Lebada Lac, suprafete cuprinse intre 350 mp - 2000 mp. Zona superba, in dezvoltare. Strada 9 m. Retragerile fata de strada sunt incluse. Toate facilitatile: apa, canalizare, gaze, curent. Toate actele, cadastru si intabulare. Pret 100 euro/mp.

Pret: 100 EURO / m2

Telefon contact: 0726.704.033

Avem CUMPARATORI pentru sectorul 3 si 2
TITAN, CAMIL RESSU, BASARABIA, IANCULUI.

Asteptam OFERTE la tel. 0764.906.306!
Anunturi de mica si mare publicitate in ziare nationale si locale
 Cautare oferte
Sunteti interesati sa cumparati sau sa inchiriati o casa? Rasfoiti acum oferta AMDF Imobiliare cu ajutorul formularului alaturat.

Tip Oferta:
Zona:
Cod:

Vila Pantelimon Lebada lac
Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare
Brokerul imobiliar de succes

Vorbeste tot timpul, zi sau chiar noapte, la telefon, nu are un program fix, se plimba destul de des prin oras sau prin tara, se intalneste cu oameni noi si este plin de bani, cam aceasta este perceptia cvasi-generala a populatiei despre brokerii imobiliari ...

Afla mai multe despre meseria de Broker